Beoordeling

Met deze webkwestie kunnen jullie 100 punten verdienen. Als jullie 100 punten halen heb je de webkwestie uitstekend gedaan.
 
Er zijn drie onderdelen waarop jullie worden beoordeeld: de advertentie, het werkblad en de samenwerking. Kijk als jullie het niet meer weten bij opdracht. Hieronder kun je zien hoe de punten verdeeld zijn.


Onderdeel Oké, maar kan beter Goed Super
Advertentie In de advertentie staan tekeningen of plaatjes. Er staat in de tekst hoe het huis er van binnen en buiten uitziet, maar in weinig hele zinnen. Plattegrond van het huis en de tuin en het kaartje van Nederland ontbreken of zijn nog niet af. In de advertentie staan tekeningen of plaatjes. Er staat in de tekst hoe het huis er van binnen en buiten uitziet in hele zinnen. Er is een goede plattegrond van het huis en de tuin. Het kaartje van Nederland ontbreekt of is nog niet af. In de advertentie staan tekeningen of plaatjes. Er staat in de tekst hoe het huis er van binnen en van buiten uitziet. Ook staat in de tekst wat er bijzonder is aan het huis en de tuin. Alles in hele zinnen. Er is een goede plattegrond van het huis en de tuin. Het kaartje van Nederland waarop je kunt zien waar het huis ligt in Nederland staat in de advertentie.
20 punten 30 punten 40 punten
   
Werkblad Niet alles is ingevuld of er zitten veel fouten in. Alles is ingevuld maar er zitten een paar foutjes in Alles is ingevuld en alles is goed.
10 punten 20 punten 30 punten
   
Samenwerken Er was weinig of geen overleg Als er ruzie was werd die niet opgelost. Niet iedereen heeft genoeg gedaan. Het overleggen ging niet altijd goed Ruzies werden meestal opgelost Iedereen deed genoeg. Het overleg ging prima Er was geen ruzie of die werd goed opgelost Iedereen deed genoeg
10 punten 20 punten 30 punten